Shows

Jeg råder over flere forskellige forestillinger. Jeg har nogle standard shows, som er tilpasset bestemte tider af året eller bestemte aldersgrupper. Jeg er dog ret ofte udsat for, at jeg må indrette mit show efter forholdene. Det kan være en fødselsdag, et sølvbryllup, en konfirmation eller en anden fest, hvor en hovedperson skal i centrum. Der er også stor forskel på, om jeg skal optræde for en børnehave eller en hel skole med børn og unge fra 6 - 17 år.

Sommerlejr 20110177.JPG

Se på mulighederne herunder og tøv endelig ikke med at sende en mail med et spørgsmål eller et ønske om et uforpligtende tilbud

________________________________

I forbindelse med igangsætningen af et projekt for børnene på Vorgod-Barde Skole havde vi bedt Hans Jørn Østerby komme forbi og hjælpe os med at skyde det i gang. Den opgave lykkedes han med på helt fremragende vis. Det kan være en udfordring at ramme alle elever fra 0.-6-. kl. men det gjorde han hele vejen igennem. Hans optræden var varm, humoristisk, magisk og lærerig, og han fik på meget elegant vis flettet nogle vinkler ind, som vi havde bedt ham om. Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale ham, hvis andre skoler kunne have brug for en lignende oplevelse.

Lene Højgaard Hansen, Skoleleder Vorgod-Barde Skole

© Hans Jørn Østerby 2016